Styrelsen

Ordförande (ny 2020)

Christian Kindblad
christian.kindblad@telia.com

Jag var med och startade föreningen 1995 och har formgett alla våra utställningar, böcker och På Ljungen fram till för snart två år sedan. Då tog energin slut och jag hoppade av flera av mina styrelseuppdrag i olika föreningar. I stället skrev jag tre böcker om Malmö.

Men nu är jag tillbaka och även om starten sker i motvind, med pandemin, så hoppas jag att Calluna ska få medvind under andra halvan av 2021.

 


Ledamot

Roy Larsson  
Design och layout

 

 

 

 

 

Ledamot 


Ola Freij

Boende i Ljunghusen. Sommarboende sedan 1959 och permanent sedan 1968, med avbrott för studier. Jag är mycket intresserad av vår lokalhistoria och tycker Calluna har gjort och gör ett fantastiskt arbete för att dokumentera och bevara den. Vill hjälpa till att föra det arbetet vidare. 

 

 

Ledamot (ny 2020)

Marie Omnell-Persson
Sekreterare

Sedan barnsben har jag tillbringat varje sommar i underbara Ljunghusen, och allteftersom en större del av året. Det känns angeläget att bära historien om det fantastiska Näset vidare till kommande generationer! Det hoppas jag att bidra till genom styrelsearbete i Kulturföreningen Calluna!

 

Ledamot


Gunilla Jerndell
Kassör

Sommarboende på Näset i hela mitt liv (67 år!). Jag känner mig hedrad och glad över mitt uppdrag i Calluna – en förening vars böcker och skrifter jag och min familj har stor glädje av.

 

Ledamot (ny 2020)


Carin Lindberg

Text kommer.

 

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

fyra × tre =

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.