4 reaktion på “Kontakt

 1. Lena Boström

  Hej, jag läste om Christian Kindblads vykortssamlande i Skånska Dagbladet o undrar om ni har en mejladress till honom eftersom jag har några gamla vykort från Näset.

  Svara
 2. Christer Nilsson

  Jag är släktforskare och letar efter en förteckning över ägare och adresser till hus på Ljunghusen under perioden 1915 – 1930.
  Vänliga hälsningar

  Svara
 3. lars hasselgren

  hej. läste med förtjusning om fyrskeppet Falsterborev. fyrvaktaren lars petter hasselgren är nämligen min farfar. skulle vara jättekul om skribenten, lars melin, kunde kontakta mig då jag har lite frågor om var dom bodde mm.
  mvh
  lars

  Svara
 4. Alexandra

  Hej, jag är lärare på Sandeplanskolan och nästa vecka startar vi temat Höllviken förr och nu. Jag snubblade precis över er hemsida och tänkte att är det någon som vet något om Höllviken så är det ni!
  Är det något speciellt ni tycker att vi ska ta upp? Är det okej om vi använder er hemsida till att visa eleverna bilder och information?

  Vi kommer prata om Möllan som ligger i anslutning till skolan och har även planerat in ett studiebesök den 2/6. Finns där någon som kan komma dit och berätta om den tror ni eller tom kan låta eleverna gå in i den?

  vh
  Alexandra
  alexandra.lindborg@vellinge.se

  Svara

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

20 − 18 =

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.