Styrelsen
Ordförande
Christian Kindblad

christian@calluna.nu

Jag var med och startade föreningen 1995 och var sekreterare åren 1997–2019. Jag formgav alla våra utställningar, böcker och På Ljungen fram till 2019 då energin tog slut och jag hoppade av flera av mina styrelseuppdrag i olika föreningar. I stället skrev jag tre böcker om Malmö. Efter ett år var jag dock tillbaka och tog då över som ordförande i föreningen.

Ledamot
Roy Larsson

roy@calluna.nu

Design och layout, ansvarig fotoskåpen

Jag är född och uppväxt i Malmö. Tillbringade varje sommar några veckor i Ljunghusen och Höllviken tills jag var 12 år. Flyttade sedan 1974 till Skanör med min familj och sedan till Höllviken där vi nu bor. Fritidsintresse är att med kameran i handen ta mig runt på olika sätt i vårt vackra Falsterbonäs.

Vice ordförande
Ola Freij

ola@calluna.nu

Boende i Ljunghusen. Sommarboende sedan 1959 och permanent sedan 1968, med avbrott för studier. Jag är mycket intresserad av vår lokalhistoria och tycker Calluna har gjort och gör ett fantastiskt arbete för att dokumentera och bevara den. Vill hjälpa till att föra det arbetet vidare.

Sekreterare
Göran Lindgren
 

även webbansvarig

goran@calluna.nu

Nyligen pensionär, boende i Ljunghusen, med Näset-anknytning sedan början på 60-talet. Har hela tiden varit intresserad av näsets historia och hoppas kunna bidra till Callunas arbete i styrelsen.

Kassör
Gunilla Jerndell

även medlemsansvarig

gunilla@calluna.nu

Sommarboende på Näset i hela mitt liv (67 år!). Jag känner mig hedrad och glad över mitt uppdrag i Calluna – en förening vars böcker och skrifter jag och min familj har stor glädje av.