Styrelsen

Ordförande 

Christian Kindblad
christian.kindblad@telia.com

Jag var med och startade föreningen 1995 och har formgett alla våra utställningar, böcker och På Ljungen fram till för snart två år sedan. Då tog energin slut och jag hoppade av flera av mina styrelseuppdrag i olika föreningar. I stället skrev jag tre böcker om Malmö.

Men nu är jag tillbaka och även om starten sker i motvind, med pandemin, så hoppas jag att Calluna ska få medvind under andra halvan av 2021.

 


Ledamot

Roy Larsson  
Design och layout

 

 

 

 

 

Vice ordförande 

Ola Freij

Boende i Ljunghusen. Sommarboende sedan 1959 och permanent sedan 1968, med avbrott för studier. Jag är mycket intresserad av vår lokalhistoria och tycker Calluna har gjort och gör ett fantastiskt arbete för att dokumentera och bevara den. Vill hjälpa till att föra det arbetet vidare. 

 

 

Sekreterare

Göran Lindgren

Nyligen pensionär, boende i Ljunghusen, med Näset-anknytning sedan början på 60-talet. Har hela tiden varit intresserad av näsets historia och hoppas kunna bidra till Callunas arbete i styrelsen.

 

Kassör

Gunilla Jerndell
Kassör

Sommarboende på Näset i hela mitt liv (67 år!). Jag känner mig hedrad och glad över mitt uppdrag i Calluna – en förening vars böcker och skrifter jag och min familj har stor glädje av.

 

Ledamot 

Stellan Carlson
stellan.carlson@gmail.com

Boende i Skanör sedan 1972. Har ett stort intresse för Näsets och kommunens lokalhistoria.
Varit ordförande för Falsterbonäsets Museiförening i 15 år, nu dess hedersordförande.
Genomfört historiska stadsvandringar i Skanör, Falsterbo i 31 år samt kyrkohistoriska rundturer på näset.