God Jul och Gott Nytt År önskar Calluna alla sina medlemmar!

Året närmar sig sitt slut och har varit fyllt av trevliga arrangemang, föredrag, utställningar och bildvisningar. Vi har sålt böcker och visat värnen vid Falsterbokanalen och vi har som vanligt gett ut vår tidning ”På Ljungen” med många intressanta artiklar och unika bilder.

Bäste medlem!

Omfattningen av Callunas verksamhet bygger på att föreningen får behålla sina medlemmar och att nya kommer till. För att främja Näsets kulturhistoria och för att Du skall få ett riktigt Gott Nytt Kulturhistoriskt år ber vi dig att förnya ditt medlemskap i Calluna.

Årsavgiften 2016 är oförändrat 150 kr.

Och varför inte göra någon glad med en julklapp, en gåva eller en gå-bort-present som räcker hela året? Ett presentkort på ett medlemskap i Calluna för hela 2016 kan Du köpa hos Asp Bokhandel och på Biblioteken i Höllviken eller Skanör. Presentkorten ligger i fint ljungfärgade kuvert, med det senaste numret av På Ljungen och med frankerade adresskort. Betala 2016 års medlemsavgift till Calluna så snart Du kan med hjälp av bifogade inbetalningskort. Vi tackar på förhand. Vi ser även fram emot att träffas 2016!

Styrelsen

calluna_god_jul_2015

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

20 − två =

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.